Olaj és gáz

Olaj és gáz
Segítünk a magán- és közszféra olaj-, gáz- és petrolkémiai iparág szereplőinek szerte a világon hatékony és innovatív megoldásokat találni jogi, szabályozási és strukturális kihívásaira. Az integrált irodák globális hálózata és évtizedes iparági tapasztalat lehetővé teszi számunkra, hogy tanácsokat adjunk a sikeres gyakorlatok alapjául szolgáló és a mai piac kereskedelmi és jogi követelményeinek való megfelelés érdekében.
Energetikai gyakorlatunk magában foglalja a nyilvánosan forgalmazott és magántulajdonban lévő vállalatok, valamint a pénzügyi intézmények, a magántőke-alapok, a szuverén kormányok és a nemzeti energiaipari vállalatok képviseletét a fejlesztők, kibocsátók, garanciavállalók, hitelezők és hitelfelvevők különböző szerepében. Számos köz- és magántőke-, valamint adósság- és hitelezési tranzakciót végzünk; fúziók, felvásárlások és értékesítések; valamint a közvetlen befektetések strukturálása és végrehajtása a globális piacokon. Energiatapasztalataink az olaj- és gázipari, energia- és olajipari szolgáltatások, a kínálat és a berendezések gyártó cégeinek, a középáramú vállalkozásoknak, a szállításnak, a finomításnak és a marketingnek, a befektetők tulajdonában lévő közműveknek és a független energiafejlesztőknek a megújuló energiaforrásokba történő beruházásokra irányuló értékláncát képviselik. . A kritikus infrastruktúra-projektek fejlesztésének és finanszírozásának minden aspektusában képviseljük az ügyfeleket, és különösen erős az olaj- és gáz-, energia- és bányászati ​​projektek, valamint a fizetős utak.
Széles kilátás nyílik az ágazatra. Ügyvédeink a projekt valamennyi jogi aspektusát a kezdetektől a befejezésig képesek kezelni, beleértve az összes olaj- és gázszakaszhoz kapcsolódó jogi szektort.