szerződések

szerződések
A szerződés két vagy több fél között létrejött megállapodás, amely jogilag végrehajtható vagy más módon felismerhető kötelezettségeket teremt.
Szerződő részlegünket alakítjuk ki, akik az egyik legnagyobb szerződéses ügyvédnek számítanak Egyiptomban, mint cégünk szívében elkötelezettek vagyunk abban, hogy a legjobbat tartsuk. A nemzetközi szerződések az összes üzleti vállalkozás szerves részét képezik. Függetlenül attól, hogy Ön egy kis, családi tulajdonban lévő vállalkozás vagy nagyszabású művelet, szervezetének alapja a szerződései. Rendkívül fontos, hogy tanácsot kérjen egy jól tájékozott és tapasztalt szerződéses ügyvédtől, hogy segítse Önt az üzleti szerződéses igények kielégítésében. Egy ügyvéd segítséget nyújt Önnek az összes szerződéses igényének kielégítésére itt Egyiptomban, Kairóban vagy nemzetközi szinten.
Egy új vagy meglévő vállalkozásra vonatkozó szerződések kidolgozásakor meg kell állapítani a jövőbeli helyzeteket, amelyekkel az Ön vállalkozása találkozik. A minőségi üzleti szerződések számos tényezőt vesznek figyelembe, amelyek nem feltétlenül nyilvánulnak meg Önnek, mint vállalkozás tulajdonosa. Függetlenül attól, hogy Ön egy vállalkozást nyit meg, vagy partnerségbe lép, vagy új vállalkozásba kezd egy állandó üzleti tevékenység során, tanácsot kell kérnie egy képzett szerződéses ügyvédtől, hogy megvédje jogait és üzleti tevékenységét.
Szellemi tulajdon, reklám és kreatív szerződések:
A kreatív területeken az ügyfeleket olyan szerződésekkel képviseljük, amelyek munkát és a kreatív munkát biztosító tulajdonjogot biztosítanak, beleértve többek között a termelési, engedélyezési és szolgáltatási szerződéseket.
Segítünk Önnel:
Kereskedelmi szerződések
Polgári szerződések
Művészi termelési szerződések
Ipari szerződések
Nemzetközi szerződések
Export szerződések
Import-szerződések
Munkaszerződések