Adatvédelmi irányelv

Az Alzayat Ügyvédi Iroda elkötelezett az ügyfelei és weboldalának látogatóinak a magánélet védelme iránt. Jelen Adatvédelmi irányelvünk bemutatja, hogyan gyűjtjük, használjuk és védelmezzük az általunk weboldalunkon keresztül kapott információkat.

Információgyűjtés és felhasználás Amikor ellátogat az Alzayat Ügyvédi Iroda weboldalára, bizonyos információkat gyűjthetünk látogatásáról, például IP-címét, böngészőtípusát és meglátogatott oldalait. Személyes információkat is gyűjthetünk, amelyeket Ön megad nekünk, például nevét, e-mail címét és telefonszámát, amikor kapcsolatfelvételi űrlapot tölt ki vagy feliratkozik hírlevelünkre.

Ezeket az információkat arra használjuk, hogy szolgáltatásokat és információkat nyújtsunk Önnek, amelyeket kér tőlünk, hogy javítsuk weboldalunkat és szolgáltatásainkat, és hogy kommunikáljunk Önnel szolgáltatásainkról és jogi fejleményekről, amelyek érdeklődésére tarthatnak számot.

Információ megosztása Személyes információit nem osztjuk meg harmadik felekkel, kivéve amennyiben az a kért szolgáltatások nyújtásához szükséges, vagy jogszabály előírja.

Harmadik fél szolgáltatókat is felhasználhatunk, hogy segítsék működésünket és nyújtsák a kért szolgáltatásokat. Ezek a szolgáltatók csak feladataik teljesítéséhez férhetnek hozzá a személyes információihoz, és kötelesek azokat más célra nem felhasználni vagy közzétenni.

Biztonság Rimánkénti intézkedéseket teszünk az Ön személyes információinak jogosulatlan hozzáférésének, nyilvánosságra hozatalának vagy visszaéléseknek való kitettségének megakadályozására. Azonban az interneten történő adatátvitel biztonsága 100% -os garanciát nem nyújt, így nem garantáljuk az általunk kapott információk biztonságát.

Linkek más weboldalakra Weboldalunk tartalmazhat linkeket más weboldalakra, amelyek nem az Alzayat Ügyvédi Iroda tulajdonában vagy irányít